Gifvrij Milieuvriendelijk

Gifvrij Milieuvriendelijk

Gerecycled Dus hervulbaar

Gerecycled Dus hervulbaar

Hardcup Dus sterk & veilig

Hardcup Dus sterk & veilig

Smaakneutraal Drankjes smaken lekker

Smaakneutraal Drankjes smaken lekker

Spoelen

Het komt eigenlijk direct na vraag nummer 1, op het moment dat je nadenkt over het inzetten van onze kunststof producten op jouw evenement:
- Dienen we te spoelen op locatie en wat heeft dat voor invloed op de hoeveelheid hardcups of borden die ik dien in te huren op mijn evenement?
Direct daarna volgt gelijk de vraag:
- Wat kost het spoelen op locatie en wat is daar eventueel voor nodig? Weegt dat op tegen meer inhuur van materialen en de bijbehordende (milieu)belasting van het spoelen op locatie?

Het zijn vragen die we graag aangaan en samen met jou het liefst willen omdraaien.
Zo is elke evenement verschillend en elke locatie anders. 
Waar je op de ene plek een voor de hand liggende wateraansluiting hebt en je een meerderdaags evenement hebt (spoel gerust tussendoor op locatie!) sta je op een volgend evenement op een drassig grasveld, en heb je een evement van een dag.
Het zijn even uitersten, om aan te geven dat het gevoel eerst komt, alvorens na te denken over de (spoel)kosten. Neem eens mee dat je voor het spoelen ook personeel op locatie nodig hebt!

In alle gevallen geldt: alle (opengebroken) kratten spoelen wij altijd! En waarom? Dat is simpel. De materialen dienen absoluut schoon te zijn voor een volgende klant. Bovendien passen we tijdens het spoelen ons kwaliteitscontrole toe. Tevens spoelen we zo duurzaam mogelijk. We doen dat door het terugwinnen van de warmte uit het water, vuil water te recyclen en de machine zo efficient mogelijk te laten draaien. 

Je kan ervoor kiezen om je (branded) hardcups bij ons op te slaan en van onze 'losse' diensten gebruik te maken.
We hebben wat dat betreft een keuzemenu die gestapeld kan worden:
- Glazen: in eigendom van Anti-Rommelwapen (al dan niet met jouw logo) of van jezelf!
- Opslag: Als de glazen van jezelf zijn, kun je kiezen voor opslag van de hardcups in ons magazijn. Huur je onze cups? hoef je hier niet over na te denken.
- Vervoer: Indien jouw glazen in ons magazijn staan opgeslagen, kun je ervoor kiezen dat wij de logistiek doen naar al jouw locaties.
- Spoelen: Heb je zelf een glas, kan je die door ons laten spoelen. Daarna kun je hem eventueel zelf halen en opslaan. Huur je onze cups? hoef je hier niet over na te denken.

Voor alle partijen werkt het, in onze visie, het meest optimaal als de producten altijd onder ons beheer vallen. Zo ben jij ontzorgd en kun optimaal onze diensten inzetten.
Daarom mag je bij ons altijd, op z'n kop in het krat, de hardcups vies retourneren. Wij spoelen toch en dat is het minst belastend voor het milieu!

Is er meer informatie wenselijk? Neem contact met ons op via de bekende kanelen of direct via ikwil@antirommelwapen.nl