Gifvrij Milieuvriendelijk

Gifvrij Milieuvriendelijk

Gerecycled Dus hervulbaar

Gerecycled Dus hervulbaar

Hardcup Dus sterk & veilig

Hardcup Dus sterk & veilig

Smaakneutraal Drankjes smaken lekker

Smaakneutraal Drankjes smaken lekker

Opslag

In de besluitvorming om zelf (branded)hardcups aan te schaffen of om deze te gaan huren, loop je op tegen de mogelijkheden van de opslag hiervan.

Op welke manier ga je het opslaan? Denk hierbij aan kratten waarin de hardcups gestapeld platliggen of per stuk op z'n kop in een krat gaan.
Heb je ruimte voor de kratten? Denk je nog aan kratten of worden het al snel palletplekken? Is de manier van opslaan gelijk een goede manier om te transporteren?

Logisherwijs voelt het goed als iets van jezelf is. Maar past dat nog wel bij deze tijd? Is het nog wel logisch om iets aan te schaffen wat je maar een aantal keer per jaar gebruikt?

We helpen graag mee in je denkproces. 
Daarin hebben we een aantal stappen voor je uiteengezet, zodat je een richting kan geven aan de oplossingen die voor de hand liggen:
- Voor het (schoon) opslaan van de hardcups is een behoorlijke hoeveelheid ruimte nodig. Uiteraard hangt dit af van de hoeveelheid en het kan dus voor de hand liggen dat je een (klein) deel in eigen beheer houdt voor kleine evemenenten.
- Indien je gaat opschalen wordt de manier van opslaan vrijwel altijd de manier van transporteren en dus denk je in handelshoeveelheden per krat / pallet / rolcontainer. Laat ons daarbij helpen. Voor elke opslagmethode hanteren we een prijscategorie.
- Als je al geen zin hebt in het vervoeren van de producten, dan is een opslag bij ons het verstandigst! Je houdt de keten kort en daarmee de footprint het kleinst. We transporteren, spoelen, slaan op, transporteren etc... dagelijks!

We berekenen een prijs voor onze opslagmogelijkheden per dag/week/maand/jaar. Zo houden we het inzichtelijk. Het is dus ook makkelijk & snel op-en af te schalen.


Je kan ervoor kiezen om je (branded) hardcups bij ons op te slaan en van onze 'losse' diensten gebruik te maken.
We hebben wat dat betreft een keuzemenu die gestapeld kan worden:
- Glazen: in eigendom van Anti-Rommelwapen (al dan niet met jouw logo) of van jezelf!
- Opslag: Als de hardcups van jezelf zijn, kun je kiezen voor opslag van de hardcups in ons magazijn. Huur je onze cups? hoef je hier niet over na te denken.
- Vervoer: Indien jouw glazen in ons magazijn staan opgeslagen, kun je ervoor kiezen dat wij de logistiek doen naar al jouw locaties.
- Spoelen: Heb je zelf een glas, kan je die door ons laten spoelen. Daarna kun je hem eventueel zelf halen en opslaan. Huur je onze cups? hoef je hier niet over na te denken.

Voor alle partijen werkt het, in onze visie, het meest optimaal als de producten altijd onder ons beheer vallen. Zo ben jij ontzorgd en kun optimaal onze diensten inzetten.

Is er meer informatie wenselijk? Neem contact met ons op via de bekende kanelen of direct via ikwil@antirommelwapen.nl